KIZIKHAMURKESEN İLKOKULU
Kızıkhamurkesen Mah. 92001.Sok No41 Şehitkamil/Gaziantep

VİZYON

Türkçeyi doğru ve güzel kullanabilen, üst öğrenime devam noktasında istekli ve hazır, orta ve uzun vadede orta öğretim ve bursluluk sınavlarında başarılı olmanın yanında, öğrencilerin kabiliyetleri noktasında sportif faaliyetlere katılan ve katıldığı faaliyetlerde başarı elde eden, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, sorumluluğunun farkında olan, kendine güvenen, okuluna, öğretmenine, arkadaşlarına ve çevresine karşı saygılı ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizin, hayatta kendilerine lazım olan temel bilgi ve becerilere sahip, milli duygu ve değerleri özümsemiş, bireysel yeteneklerinin farkında olan, ilgi duyduğu alanın farkına varmalarını sağlayan ve en nihayetinde yaptığı işi en iyi şekilde yapmayı önemseyen öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Öğretim Şekli :Okulumuz tam öğretim (normal öğretim) yapmaktadır.

Okulumuz tam öğretim (normal öğretim) yapmaktadır.

Derslerimiz 8.10 da başlayıp 14.50 de sona ermektedir.

Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.

Servis Bilgisi

Okulumuzdaki tüm öğretmenler öğretmen servisiyle merkeze geliş-gidiş yapmaktadır. Ayrıca okulun önünden belediye otobüsü de geçmektedir.

İl merkezine uzaklık 35 km.

Şehitkamil ilçesi Aktoprak mevkii Kızıkhamurkesen Mahallesi