GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - KIZIKHAMURKESEN İLKOKULU

Nis

Kazanan öğrencilerimizi gönülden kutlar, emek veren her öğrencimize teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yaptığımız bir etkinlik örneği

Mrt

Kızıkhamurkesen Okulu olarak "hayal et, kes yapıştır, tasarla" mottolu yarışmamız tüm öğrencilerimizin katılımına açıktır. Yapman gereken sadece hayal gücünü kullanıp çevrendeki malzemelerden yararlanarak bir tasarım yapman. Haydi gel sende katıl!

Ara

25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Gününü Antep'e özgü yöresel kıyafetler ve Antep mutfağına ait yiyecekler ile kutladık.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerde bir afet bilinci oluşturmak adına deprem tatbikatı yaptık. Kontrollü bir biçimde öğretmenlerimizle beraber öğrencilerin olası bir durumda nasıl davranacağını tespit ederek, tatbikattan sonra yaptıkları yanlışları dile getirerek, nasıl davranmaları gerektiğini öğrencilerimize anlattık.

Ara

Kapalı oy açık sayım usulüyle yaptığımız okul temsilcisi seçiminde kazanan arkadaşımız 8/A sınıfından İSHAK DALYAN olmuştur.

Ara

Okulca kitap okuma saati gerçekleştirdik.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Hayatı paylaşmak için engel yoktur. Asıl engel kalplerdedir. Kalplerimizdeki engelleri kaldırmamız dileğiyle...

Ara

Öğrencilerine ışık tutarak onları geleceğe kazandırmaya çalışan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.