GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - KIZIKHAMURKESEN İLKOKULU

KIZIKHAMURKESEN İLKOKULU

Kızıkhamurkesen Mah. 92001.Sok No41 Şehitkamil/Gaziantep
Vizyon
Türkçeyi doğru ve güzel kullanabilen, üst öğrenime devam noktasında istekli ve hazır, orta ve uzun vadede orta öğretim ve bursluluk sınavlarında başarılı olmanın yanında, öğrencilerin kabiliyetleri noktasında sportif faaliyetlere katılan ve katıldığı faaliyetlerde başarı elde eden, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, sorumluluğunun farkında olan, kendine güvenen, okuluna, öğretmenine, arkadaşlarına ve çevresine karşı saygılı ve sorumluluklarının bilincinde öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin, hayatta kendilerine lazım olan temel bilgi ve becerilere sahip, milli duygu ve değerleri özümsemiş, bireysel yeteneklerinin farkında olan, ilgi duyduğu alanın farkına varmalarını sağlayan ve en nihayetinde yaptığı işi en iyi şekilde yapmayı önemseyen öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Öğretim Şekli :Okulumuz tam öğretim (normal öğretim) yapmaktadır.
Derslerimiz 8.10 da başlayıp 14.50 de sona ermektedir.
Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzdaki tüm öğretmenler öğretmen servisiyle merkeze geliş-gidiş yapmaktadır. Ayrıca okulun önünden belediye otobüsü de geçmektedir.
Şehitkamil ilçesi Aktoprak mevkii Kızıkhamurkesen Mahallesi
İl merkezine uzaklık 35 km.